Festival van Russische kamermuziek

14 - 23 december 2019

small_information_items_194.jpg

Agenda

Zaterdag 15 dec

Zondag 16 dec

Maandag 17 dec

Woensdag 19 dec

Donderdag 20 dec

Zaterdag 22 dec

Winteravonden aan de Amstel #7

Versieren en verleiden

Onze concertlocatie Hermitage Amsterdam is jarig en heeft tot eind 2019 de schitterende expo Juwelen! Uiteraard van het hof van Sint-Petersburg. Winteravonden aan de Amstel sluit het jubileumjaar in december af met Versieren en verleiden: sprankelende kamermuziek die zich beweegt tussen liefdesspel, variaties en barokke ornamenten.

De Russische cellist Alexander Kniazev is één van de stergasten van deze zevende editie . Kniazev zal maandag 16 december onder meer op ons festival spelen.

Uitverkochte Notenkraker met Frank Groothuis eind 2019 herhaald

Opnieuw een kans om de familievoorstelling Notenkraker van Tjaikovsky te zien! Met rasverteller Frank Groothof en piepjonge Russische en Nederlandse topmuzikanten, geleid door de directeur van de beroemde Gnessin-muziekschool van Moskou.

Was tijdens eerdere edities het muzieksprookje Peter en de Wolf vijfmaal uitverkocht, vorig jaar ging in de Amstelkerk de Notenkraker van Tjaikovsky in première. Tot vreugde van de jonge deelnemers en ons komt de voorstelling terug. In Amsterdam, en op enkele andere locaties zoals de Purmaryn in Purmerend (22 december).
Lees meer>>

Nieuwsbrief

Bestel hier uw kaarten